Millors empreses instal·ladores de aerotermia a Barcelona

Instal·lació, manteniment i reparació d’equips de aerotermia a Barcelona

instalación aerotermia

Barcelona és una ciutat que es preocupa pel medi ambient i l’eficiència energètica, per això la aerotermia s’ha convertit en una solució cada vegada més popular en les llars i empreses. La aerotermia és un sistema de climatització i calefacció que utilitza l’energia de l’aire exterior per a produir calor o fred, la qual cosa el converteix en una alternativa més sostenible i econòmica que altres sistemes convencionals.

A Barcelona, hi ha moltes empreses instal·ladores de aerotermia que ofereixen serveis d’alta qualitat als seus clients. Però, com saber quines són les millors empreses instal·ladores de aerotermia a Barcelona? Aquesta és la pregunta que respon la nostra guia en línia.

La nostra guia en línia reuneix les millors empreses instal·ladores de aerotermia a Barcelona, avaluant la seva experiència, qualitat de treball i opinions de clients previs que han deixat en Google My Business. D’aquesta manera, podem assegurar-nos que només recomanem a les empreses més destacades i fiables del sector.

Llistat d’empreses instal·ladores d’equips de aerotermia a Barcelona

Anviclima

Especialistes en sistemes de climatització i energies renovables
Adreça: C/ de Felip II, 45
08027 Barcelona
Telèfon de contacte: 933 00 69 46
Pàgina web: www.anviclimabarcelona.com
En AnviClima som especialistes en instal·lacions de sistemes de aerotermia, una font d’energia renovable que pot ser una opció ideal per a climatizar la teva llar. Si tens dubtes sobre aquesta tecnologia, els nostres experts t’ajudaran a resoldre-les. Uneix-te a la creixent quantitat de persones que es beneficien de les energies renovables.

En AnviClima comptem amb més de 25 anys d’experiència en el sector i som líders en la instal·lació de sistemes de aerotermia. Ens apassiona la innovació i l’experiència i treballem amb les millors marques del mercat. Els nostres professionals són avantguardistes i estan en constant formació per a oferir-te un servei de qualitat a preus competitius.

En AnviClima oferim una àmplia gamma de serveis d’instal·lació de aerotermia a Barcelona, incloent-hi sistemes híbrids fotovoltaics, aerotermia aïri-aire i aerotermia aïri-aigua. Contacta’ns avui mateix per a obtenir més informació.

4 Elements Solar

Love is in the air
Adreça: Polígon Industrial Santa Maria Park, Carrer Fàbrica Maresma, 14
08460 Santa Maria de Palautordera
Telèfon de contacte: 936 53 76 01
Pàgina web: www.4elements.solar
Si estàs buscant una manera de reduir les teves despeses de calefacció sense sacrificar la comoditat en la teva llar, la instal·lació d’un sistema de aerotermia per part de l’empresa 4 Elements podria ser la solució perfecta per a tu! Amb la instal·lació d’aquest sistema, pots reduir els teus costos d’energia fins a un 75% i rebre una factura d’energia única per a totes les teves necessitats. A més, el nostre servei d’instal·lació inclou la gestió de subvencions Next Gen, la qual cosa et permet recuperar fins al 30% de la teva inversió inicial. Si estàs preocupat pels costos inicials de la instal·lació, oferim opcions de finançament al 0% d’interès durant 12 mesos o fins a 36 mesos amb una taxa màxima del 3%. Com a empresa instal·ladora de sistemes de aerotermia a Barcelona, ens comprometem a brindar solucions eficients i rendibles per a mantenir la teva llar còmoda durant tot l’any. No esperis més per a estalviar en les teves factures de calefacció i comunica’t amb nosaltres avui mateix per a obtenir més informació sobre els nostres serveis d’instal·lació de aerotermia.

Enerhouse

Empresa de climatització
Adreça: Carrer dels Agudells, 65
08032 Barcelona
Telèfon de contacte: 658 76 42 82
Pàgina web: www.enerhouse.es
Amb la mateixa dedicació que ens ha portat a destacar en el nostre sector, ens comprometem a oferir el millor assessorament personalitzat, adaptant-nos a les necessitats i desitjos de cadascun dels nostres clients. Ens enfoquem no sols en marques, sinó també en costos i rendiments de cada equip de aerotermia que instal·lem, buscant sempre l’opció més adequada per a cada situació particular. Comptem amb tècnics comercials i tècnics instal·ladors altament capacitats, els qui aporten tant coneixements tècnics com valors humans que ens distingeixen.

En la nostra empresa, la gestió no es limita a la venda i instal·lació de l’equip contractat, sinó que sempre estem disponibles per a brindar el millor servei postvenda als nostres clients. El nostre objectiu és continuar fomentant la millor publicitat que podem obtenir: la recomanació de cadascun dels nostres clients satisfets.

Ens enorgulleix oferir serveis d’instal·lació de aerotermia a Barcelona amb alts estàndards de qualitat, sempre enfocats a satisfer les necessitats dels nostres clients de la manera més personalitzada possible.

Arelclima

Rendiment fins a 5 vegades superior a altres sistemes
Adreça: Gran Via de les Corts Catalans, 867
08018 Barcelona
Telèfon de contacte: 930 24 78 20
Pàgina web: www.arelclima.com
En ARELCLIMA comptem amb una àmplia varietat de bombes de calor de petita grandària i discreció acústica perquè no hi hagi interferències en el confort de la seva llar. A més, la nostra empresa ofereix la possibilitat d’instal·lar aquests equips sense necessitat de fer obres en l’habitatge, gràcies a un procés d’instal·lació senzill i ràpid. Des de ARELCLIMA oferim solucions personalitzades i eficients perquè puguis gaudir d’un ambient acollidor en la teva llar, amb el mínim impacte ambiental i econòmic.

Amb un rendiment superior en comparació amb altres sistemes, la aerotermia és una opció molt recomanable per a aquells que busquen un estil de vida net i sostenible.

Airnou

Instal·ladors de aerotermia a Barcelona
Adreça: Carrer de Galileu Galilei, 24 – 26
08403 Granollers, Barcelona
Telèfon de contacte: 938 79 45 91
Pàgina web: www.airnou.com
En Airnou, ens comprometem amb el medi ambient i treballem amb sistemes de climatització eficients, sostenibles i segurs. Amb la nostra tecnologia de aerotermia, tindràs accés a calefacció i refrigeració sense la necessitat d’emmagatzemar combustibles, encendre xemeneies o realitzar inspeccions periòdiques.

Estem conscients de l’impacte del canvi climàtic i, per això, instal·lem sistemes que promouen l’ús intel·ligent dels recursos energètics, estalviant energia i reduint les emissions de CO₂. A més, el nostre personal especialitzat ofereix un servei integral que inclou venda, instal·lació, manteniment preventiu i assistència tècnica.

Oferim els nostres serveis a espais industrials, comercials i domèstics en tota Catalunya. Amb Airnou, pots gaudir d’una climatització 100% elèctrica, eficient, econòmica i respectuosa amb el medi ambient. Confia en nosaltres per a cuidar del teu confort i del planeta al mateix temps.

La teva empresa o negoci no surt en aquest llistat?

Sol·licita informació per sortir a la guia

Com funciona la aerotermia?

El procés implica l’extracció de calor del mitjà fred a través de l’evaporador, la qual cosa resulta en un refredament. Posteriorment, la calor es transfereix al mitjà calent a través del condensador, juntament amb l’energia aportada al compressor per al seu funcionament, la qual cosa dona com a resultat un escalfament. D’aquesta manera, es produeix una transferència de calor.

La refrigeració es duu a terme mitjançant l’ús de quatre components essencials: el compressor, el condensador, el dispositiu d’expansió i l’evaporador. Cadascun d’aquests elements compleix una funció específica en el procés:

En primer lloc, el compressor s’encarrega d’augmentar la pressió i temperatura del refrigerant, proporcionant-li l’energia necessària per a circular al llarg del circuit frigorífic.

A continuació, el condensador provoca que el refrigerant es condensi, alliberant calor al mitjà extern al condensador.

Després, el dispositiu d’expansió, a través de la vàlvula d’expansió, crea una pèrdua de càrrega que disminueix l’alta pressió del refrigerant que prové del condensador.

Finalment, l’evaporador provoca que el refrigerant s’evapori, absorbint la calor del mitjà extern a l’evaporador.

En resum, el procés de refrigeració s’aconsegueix gràcies a la interacció d’aquests components, permetent que el refrigerant circuli en un circuit tancat i que es realitzi l’intercanvi de calor necessària per a aconseguir els objectius desitjats.

Quant puc estalviar amb un equip de aerotermia?

En l’àmbit de la aerotermia, es fa referència al terme COP en el context de la calefacció i al terme EER en el de la refrigeració. Aquests conceptes són fonamentals per a comprendre la relació existent entre l’energia consumida i l’energia generada en un habitatge. En essència, el COP i el EER permeten mesurar quant es multiplica l’estalvi energètic d’una casa mitjançant l’ús de sistemes de climatització eficients. En tenir en compte aquests valors, es pot determinar la quantitat d’energia que es necessita per a mantenir una temperatura confortable en la llar, la qual cosa al seu torn es tradueix en un menor consum energètic i, per tant, en una disminució en els costos d’electricitat.

En una regió amb una temperatura mitjana, es presenta un coeficient de rendiment (COP) de 4. En un període d’un mes, es requereix una quantitat de 400 kWh d’energia per a la climatització d’un habitatge. En aquest mateix període, es registra un consum de 100 kWh d’energia per part del sistema de aerotermia, la qual cosa representa un estalvi de 300 kWh d’energia.

En una regió de clima fred amb un coeficient de rendiment (COP) de 2,5, es van requerir 600 kWh d’energia per a escalfar una casa durant un mes. El sistema de aerotermia utilitzat per a aquest fi va consumir 240 kWh d’electricitat en aquest període. No obstant això, es va aconseguir un estalvi de 360 kWh gràcies a l’ús de la aerotermia.

Home » Directori » Aerotèrmia » Barcelona

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies